Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, în şedinţa de Guvern, că astăzi se deschide centura de ocolire a municipiului Balş. ”Iată că reuşim să deschidem astăzi prima porţiune de drum expres din România”, a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, se deschide centura de ocolire a municipiului Balş, avem garanţiile, domnule ministur, şi de la contructor. Este un demers care a început cu aproximativ trei ani în urmă şi iată că reuşim să deschidem astăzi prima porţiune de drum expres din România, care va asigura cu certitudine evitarea acestei aştepări şi pierderea timpului în trafic, în localitatea Balş”, a spus şeful Executivului. 

Ciucă a mai spus că speră ca românii să se poată bucura de timpul câştigat în trafic. 

Premierul a mai spus că este o veste bună pentru cei care circulă pe itinerariul: Bucureşti-Piteşti-Craiova-Severin-Timişoara. 

”Ştim că la mijlocul distanţei, în localitatea Balş, de fiecare dată traficul se aglomera şi pe câţiva kilometri se petreceau şi mai mult de un ceas”, a mai afirmat şeful Executivului. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.