Premierul Nicolae Ciucă a declarat, luni, că au fost multe semne de întrebare atunci când a fost formată coaliţia dintre PNL - PSD - UDMR, precizând că puţini sunt cei care s-au aşteptat să fie realizat acest demers politic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a afirmat la Radio România Actualităţi, că această coaliţie se dovedeşte decizia unor oameni politici responsabili, care au înţeles nevoia de stabilitate politică
“Anul trecut, când s-a format această coaliţie, au fost multe semne de întrebare, puţini au fost cei care s-au aşteptat să realizăm un astfel de demers politic, dar iată că astăzi se dovedeşte a fi fost decizia unor oameni politici maturi, responsabili care au înţeles că avem nevoie de stabilitate politică, avem nevoie de înţelegerea situaţiei concrete prin care trecem şi avem nevoie de decizii şi programe politice coerente prin care să putem să trecem ţara prin criză”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.