Premierul Nicolae Ciucă a avut, sâmbătă, o convorbire telefonică cu prim-ministrul canadian, Justin Trudeau. Cei doi au discutat despre situaţia din Ucraina şi au subliniat nevoia de a oferi sprijin refugiaţilor ucraineni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a avut o convorbire telefonică cu premierul canadian, Justin Trudeau. Cu această ocazie, a fost analizată situaţia din Ucraina, în urma agresiunii militare ruse. Cei doi prim-miniştri au subliniat nevoia de a oferi sprijin refugiaţilor ucraineni, fiind necesare coordonarea eforturilor la nivel internaţional”, a transmis, sâmbătă, Guvernul.  

Sursa citată a precizat că, în cadrul dialogului, au fost evaluate măsurile luate la nivelul NATO pentru întărirea Flancului Estic al Alianţei Nord-Atlantice.  

”Premierul român a transmis omologului canadian mulţumiri pentru misiunile de aparare a spaţiului aerian al României derulate de aviaţia canadiană, sub egida NATO. Rolul important al comunităţii de români din diaspora canadiană a fost reliefat de ambele părţi, ca fiind de natură să contribuie la întărirea relaţiilor dintre cele două ţări”, a mai transmis Executivul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.