Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru a anunţat, miercuri, că-l susţne pe florin Cîţu în cursa pentru ocuparea funcţiei de prşedinte al PNL, întrucât acesa este ”omul soluţiilor”. ”Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte şi să se îndrepte către cei care ştiu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale”, a transmis Tătaru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă de când am ales să fiu medic şi să trec prin toate etapele profesionale, am simţit că adevăraţii lideri se nasc atunci când există competiţie şi luptă directă. Prin voturi de încredere, bazate pe fapte şi acţiuni concrete, proiecte de viitor şi o atitudine corectă se câştigă respectul, dar mai ales legitimitatea politică. Alegerile pe care le facem trebuie să fie corecte şi să se îndrepte către cei care ştiu ce fac, dar mai ales către cei care pot livra rezultate reale. Am încredere că Florin Cîţu poate fi omul soluţiilor”, a scris, miercuri, pe Facebook, Nelu Tătaru.

Acesta afirmă că ”această pandemie ne-a resetat gândirea, modul de viaţă, planurile”.

”Cine nu întelege că toţi suntem datori cu schimbarea şi nu îşi asumă şi eşecurile se află într-un blocaj. Pentru că, pe acest drum, nu este vorba despre o tabără sau alta, ci este vorba despre omul potrivit, la locul şi timpul potrivit. Florin Cîţu, într-o perioadă plină de provocări, confirmă şi în funcţia de Prim-ministru al Guvernului României. Să nu ne simţim unii mai buni decât ceilalţi pentru că, acum, mai mult ca oricând, trebuie să facem loc faptelor, să fim deschişi, să ne ascultăm reciproc opiniile şi să dăm un vot de încredere celor care au soluţii pentru viitor. Viitorul este este despre TOŢI şi pentru TOŢI”, a mai scris Tătaru.

Florin Cîţu şi Ludovic Orban şi-au anunţat intenţia de a candida pentru şefia PNL. Fiecare dintre cei doi are alături lideri ai formaţiunii care au anunţat că-i susţin.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.