Secratrul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, că, atât timp cât manifestaţiile nu sunt asumate de nimeni, înţelege că există cineva în spatele lor, ”în culise”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce mi se pare nefiresc este faptul că protestele nu sunt asumate şi în mod oficial”, a afirmat Neacşu.

Întrebat de cine ar trebui să fie asumate aceste proteste, secretarul general al PSD a răspuns: ”De către cei care le organizează. Câtă vreme o manifestare de dimensiunea asta, dacă nu e asumată de nimeni şi ea totuşi are loc, ce să înţeleg? Nu că există cineva în spatele lor, în culise? Într-o democraţie, notiunea de miting spontan este destul de discutabilă”.

Zeci de mii de oameni au protestat, şi duminică, în Bucureşti şi în multe oraşe din ţară împotriva modificărilor la legile justiţiei. Manifestanţii au răspuns apelurilor de a ieşi în stradă lansate pe paginile de socializare. De asemenea, sindicate şi organizaţii civice au făcut apel la solidarizare, pentru a protesta în stradă faţă de modificările la Codul fiscal şi la legile justiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.