Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că la şedinţa de luni a Biroului permanent al Camerei a fost respinsă solicitarea partidului de a fi suplimentată ordinea de zi cu cererea ca Florin Cîţu să participe la „Ora Guvernului”, într-un plen pe 4 octombrie, pentru a oferi explicaţii despre campania de vaccinare şi despre faptul că la Congresul PNL au fost 5.000 de persoane, în condiţiile în care premierul îi îndeamnă pe oameni să respecte restricţiile în contextul valului al patrulea al pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tocmai s-a terminat o şedinţă de Birou permanent în care am văzut din nou funcţionând noua alianţă PSD-PNL. Grupul USR PLUS a făcut săptămâna trecută, marţi, o solicitare de prezentare la Ora Guvernului a premierului Florin Cîţu. Ştiam că astăzi o să vină Virgil Popescu. Am făcut solicitarea pentru 4 octombrie. N-a fost introdusă la mapa Biroului permanent, am cerut suplimentarea ordinii de zi, PSD şi PNL au respins cererea mea de suplimentare a ordinii de zi, însă au admis o cerere de suplimentare a ordinii de zi a PSD de chemare a domnului Bode. Eu insist, cred că este important să avem această discuţie în acest for, în Parlament despre vaccinare. Vedem că suntem pe peultimul loc din Europa la vaccinare. Suntem din nou în plin val patru al pandemiei şi Florin Cîţu, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, trebuie să dea nişte răspunsuri. Mai ales acum după acest week-end în care am văzut o atitudine sfidătoare la adresa românilor cărora li se spune de către Florin Cîţu să ţină cont de restricţii, pe de o parte, şi pe de altă parte am văzut un Congres PNL cu 5.000 de oameni, umăr la umăr, înghesuiţi ca să voteze noul preşedinte”, a afirmat Ionuţ Moşteanu, luni la Parlament. 

El a mai spus că este vorba despre o dublă măsură pe care o foloseşte prim-ministrul Florin Cîţu.

„Aici e vorba de dublă măsură şi trebuie să avem nişte răspunsuri, noi ca reprezentanţi ai românilor, să ştie toată lumea, aşa cum mult îi place noului preşedinte al PNL să spună – românii trebuie să ştie”, a conchis Moşteanu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.