Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu a anunţat că la întrunirea de miercuri a Comitetului liderilor de grup, reprezentantul AUR s-a opus solicitării Guvernului ca Parlamentului să dezbată în procedură de urgenţă proiectul de lege care scoate România dintr-o convenţie de cooperare economică cu o bancă de la Moscova. „George Simion ce părere ai?”, este întrebarea pe care Moşteanu a adresat-o preşedintelui Alianţei pentru Unirea Românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prietenii Moscovei din Parlament lovesc din nou! Azi în comitetul liderilor Guvernul a cerut procedură de urgenţă pentru un proiect care scoate România dintr-o convenţie de cooperare economică cu o bancă de la Moscova. Ia ghiciţi cine s-a opus procedurii de urgenţă? Aţi ghicit, reprezentantul AUR. George Simion ce părere ai?”, a scris Ionuţ Moşteanu, miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.