Deputatul USR Monica Berescu acuză PSD şi PNL că la Iaşi marile proiecte fie întârzie, fie în jurul lor apar tot felul de controverse, în timp ce liderii locali ai celor două formaţiuni preferă să se certe, uitând să sunt împreună la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monica Berescu a declarat duminică, într-un comunicat de presă, că liderii locali ai PSD şi PNL uită că sunt împreună la guvernare şi ”preferă să se certe în loc să mişte proiectele importante ale Iaşiului”.

„Autostrada A8 Iaşi-Târgu Mureş, dar şi alte mari proiecte bat pasul pe loc. În privinţa şoselei de centură vedem doar intenţii frumoase. Iaşiul nu are sală polivalentă, nu există parc industrial în oraş, dar avem politicieni ieşeni PSD şi PNL tot mai gălăgioşi care în loc să explice cauzele eşecului pasează răspunderea dintr-o parte în alta. Şeful PSD Iaşi Maricel Popa afirmă că drumurile din judeţ se asfaltează pe ploaie şi probabil că are dreptate, dar omite faptul că atunci când a condus Consiliul Judeţean a avut patru ani la dispoziţie pentru a le asfalta. Vedem că PSD şi PNL se ceartă din orice la Iaşi, încercând să ocupe între spectrul, adică să fie şi la putere şi în opoziţie. Cele două partide nu-i pot prosti pe ieşeni, pentru că dispun de întreaga putere locală şi naţională. Să se apuce de treabă şi să lase gâlceava. Momentul în care PSD şi PNL vor trebui să dea socoteală în faţa alegătorilor se apropie”, a afirmat deputatul USR, Monica Berescu.

Senatorul PSD Maricel Popa l-a criticat duminică pe liberalul Costel Alexe, după ce drumarii asfaltau duminică, pe timp de ploaie, o porţiune de 2,8 km din drumul judeţean care face legătura dintre comunele Heleşteni şi Alexandru Ioan Cuza, fără respectarea vreunui normativ cu privire la modernizarea infrastructurii rutiere.

Prezent la faţa locului, senatorul ieşean PSD Maricel Popa a declarat că este siderat de bătaia de joc din banii publici pe care o face actualul preşedinte a Consiliului Judeţean, penalul Costel Alexe şi somează, din nou, Inspectoratul de Stat în Construcţii să verifice de urgenţă calitatea lucrărilor efectuate, potrivit comunicatului de presă al PSD Iaşi.

Luni, liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, a anunţat că sesizează DNA şi Curtea de Conturi pentru a demara cercetări la aeroportul din Iaşi, condus de un liberal, după ce presa locală a scris că nu ar fi fost respectat caietul de sarcini pentru licitaţia de construire a noului terminal.

La rândul lor, liberalii i-au acuzat în ultima perioadă pe şefii PSD Iaşi că au condus judeţul în perioada 2016-2020 şi că nu au reuşit să modernizeze Aeroportul ieşean şi nici să finalizeze axele rutiere importante ale judeţului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.