Deputatul PNL Răzvan Mironescu, candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei Sectorului 6, a declarat, duminică, pentru News.ro că, după fuziunea PNL-PDL, forţa filialei a scăzut, el arătând că speră ca, prin alegerea directă a unei noi conduceri şi cu duşul rece de la locale, organizaţia să meargă înainte unită, pentru alegerile parlamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă aştept ca Adunarea Generală şi Conferinţa de alegeri de la Sectorul 6 să fie un nou început pentru filială, pentru că atât filiala PNL cât şi cea PDL, când erau separate, erau filiale puternice. După unificare, după această fuziune, forţa ambelor filiale a scăzut, în mod evident. A lor a scăzut pentru că, disipându-se în interiorul PNL, a scăzut interesul, iar la noi au fost animozităţile inerente”, a spus Răzvan Mironescu.

Potrivit deputatului PNL, aceste alegeri sunt importante pentru că dau o conducere democratic aleasă, prin vot.

”Odată conducerea democratic aleasă şi având în spate duşul rece de la locale, cred că oamenii ştiu că nu există altă variantă decât să mergem cu toate forţele unite înainte şi să încercăm să facem treabă cât mai bună la parlamentare, pentru ca scorul pe care îl vom scoate şi care va contribui indirect la scorul general al partidului să fie dovada pentru toată lumea că putem”, a mai menţionat Mironescu.

PNL Bucureşti demarează, luni, alegerile interne pentru conducerile organizaţiilor celor şase sectoare ale Capitalei, prima filială care îşi alege liderul fiind cea de la Sectorul 6, unde în cursă s-au înscris şase candidaţi, iar competiţia este între actualul lider, Aleodor Frâncu, şi deputatul Răzvan Mironescu.

Liderul PNL Sector 6, Aleodor Frâncu, a declarat pentru News.ro că alegerile în filială urmează să se desfăşoare începând cu ora 18.00, la sediul organizaţiei de sector, în prezenţa liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a prim-vicepreşedintelui Adriana Săftoiu şi a întregii conduceri a organizaţiei municipale.

În cursa pentru şefia PNL Sector 6 s-au înscris şase candidaţi: Aleodor Frâncu, Răzvan Mironescu, Cristian Scărlătescu, Vasile Băescu, Dragoş Ciochia şi Pirău Samoilă.

Alegerile interne în filialele din Bucureşti vor avea loc după următorul program: 8 august - Sectorul 6, 17 august - Sectorul 2, 18 august - Sectorul 1, 23 august - Sectorul 4, 24 august - Sectorul 3 şi 25 august - Sectorul 5.

Cinci din cei şase foşti lideri PNL de la sectoarele Capitalei, care au demisionat după eşecul de la alegerile locale din luna iunie, intenţionează să se înscrie pentru a câştiga scrutinul intern pentru şefia acestor organizaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.