Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană a participat, sâmbătă, la festivitatea de absolvire a promoţiei de ingineri “Academician Martin Bercovici”, a Universităţii Politehnica din Bucureşti, pe care a absolvit-o şi el, transmiţând studenţilor absolvenţi că oricare dintre ei poate fi mâine Secretar General NATO sau în locul lui Elon Musk sau al lui Daniel Dineş. ”Suntem într-o competiţie pentru supremaţie tehnologică la nivel global”, a mai spus Geoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această seară am retrăit, cu mare bucurie şi emoţie, momentele festivităţii de absolvire a facultăţii, alături de noua promoţie de ingineri “Academician Martin Bercovici”, a Universităţii Politehnica din Bucureşti. Îi mulţumesc pentru invitaţie lui Mihnea Costoiu, Rectorul Universităţii Politehnica, pentru ocazia de a adresa câteva cuvinte absolvenţilor, în această seară cu totul specială pentru ei”, scrie Mircea Geoană, într-o postare pe Facebook.

Secretarul general adjunct al NATO a afirmat: ”Încă din primele zile la NATO, Secretarul General, Jens Stoltenberg, mi-a spus că vrea să devin campionul inovării în cadrul Alianţei. Astăzi, conduc Boardul de Inovare al NATO, conduc Boardul de Adaptare Cibernetică al NATO, conduc Comitetul de Rezilienţă al NATO, şi toate acestea au fost posibile pentru că sunt inginer şi am terminat această prestigioasă universitate”.

”Aşadar, dragii mei, oricare dintre voi poate fi mâine Secretar General NATO sau în locul lui Elon Musk sau al lui Daniel Dineş”, le-a transmis el studenţilor absolvenţi.

Geoană a arătat că ”suntem într-o competiţie pentru supremaţie tehnologică la nivel global, pentru că cine deţine tehnologia, stăpâneşte lumea”.

”Cine are puterea ideilor, şlefuieşte lumea. Iar voi, inginerii viitorului, sunteţi cei mai buni dintre cei mai buni. Acum, sunteţi chemaţi să luaţi parte şi să fiţi co-autori ai acestei competiţii tehnologice. Şi îmi doresc ca datorită vouă, România să devină, dintr-un actor care transferă tehnologie, într-unul care inovează tehnologie. Acesta este nivelul de ambiţie cu care vreau să plecaţi din această şcoală de elită a României şi a Europei şi nu uitaţi, voi sunteţi cei care puteţi schimba destine şi puteţi construi o lume mai bună!”, le-a mai spus Mircea Geoană absolvenţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.