Fostul secretar de stat în MApN Mircea Duşa, eliberat din funcţie la cerere în urmă cu o săptămână, a fost numit joi, cu caracter temporar, prin detaşare, prefect al judeţului Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernul a aprobat în şedinţa de joi Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Mureş de către Duşa Mircea.

Mircea Duşa  fost eliberat, la cerere, în 12 septembrie, din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Mircea Duşa a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Apărării în ianuarie 2017, printr-o decizie a premierului de atunci Sorin Grindeanu. 

Mircea Duşa a fost deputat în perioada 2008-2012, iar în august 2012 a fost numit ministru de Interne. În decembrie 2012, a fost desemnat ministru al Apărării Naţionale în Guvernul Ponta.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.