Ministrul Economiei, Virgil Popescu, reclamă un fake news din partea PSD. ”Filialele PSD din sudul ţării au împânzit online-ul cu o declaraţie făcută de mine, dar au inserat o interpretare mincinoasă, tipic pesedistă”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Virgil Popescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Observ că PSD a început o campanie de tip fake news împotriva mea. Filialele PSD din sudul ţării au împânzit online-ul cu o declaraţie făcută de mine, dar au inserat o interpretare mincinoasă, tipic pesedistă. O şi postez pe pagina mea ca să vedeţi cum... înţelege PSD să apere interesele energetice ale României”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Virgil Popescu.

Acesta a precizat că citatul întreg, dintr-un interviu Hotnews, era următorul: “Dacă mai stăm mult cu gazul din Marea Neagră, s-ar putea să nu mai aibă aceeaşi valoare pe care o are acum. Să scoatem gazul din Marea Neagră şi să îl consumăm în special în România”.

”Acesta este un adevăr! România trebuie să profite, la preţuri ridicate, de pe urma rezervelor pe care le are pentru a se dezvolta economic şi pentru a ţine la distanţă interesele unor state ostile nouă. Guvernul PNL va investi în Marea Neagră pentru a creşte independenţa energetică a României”, a mai scris Virgil Popescu.

Acesta le-a transmis un mesaj social-democraţilor: ”Domnilor de la PSD, vânzare de ţară aţi făcut voi în trei ani de guvernare! Românii au văzut ce aţi făcut şi ca urmare aţi pierdut alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Disperarea de care daţi dovadă acum arată tuturor că veţi pierde şi alegerile locale, dar şi parlamentarele de anul acesta”.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.