Ministrul Turismului, Bogdan Trif, care este şi preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu, a anunţat, marţi, că va candida pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte la Congresul de sâmbătă, declarându-se convins că va avea susţinerea colegilor din judeţele Regiunii 7 Centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În momentul în care am preluat conducerea organizaţiei PSD Sibiu, principalul meu obiectiv a fost să construiesc o echipă credibilă, puternică şi care să reprezinte o forţă pentru Partidul Social Democrat. Aşa s-a şi întâmplat: pentru prima dată PSD Sibiu a primit recunoaşterea la nivel naţional prin numirea a doi miniştri secretari de stat şi, tot în premieră pentru organizaţia noastră, am obţinut şi un portofoliu de ministru, respectiv cel al Turismului.  Este timpul pentru următorul pas pentru PSD Sibiu, aşa că am decis să candidez pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional. Îmi doresc să fiu unul dintre liderii care va reprezenta Regiunea 7 Centru. Este o provocare atât pentru mine, cât şi pentru Organizaţia PSD Sibiu, care astfel mai urcă o treaptă în ierarhia organizaţiilor PSD din ţară. Sibiul începe să fie cu adevărat important pe harta politică”, a declarat Bogdan Trif, într-un comunicat de presă.

Acesta s-a declarat convins că va avea susţinerea colegilor din judeţele Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Harghita şi Covasna, care vor decide prin vot direct alegerea liderilor Regiunii 7 Centru.

Candidaturile vor fi validate joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional, iar pe 10 martie, în cadrul Congresului Naţional al PSD, vor fi organizate alegerile pentru funcţiile de vicepreşedinţi la nivel naţional.

Pentru alegerea acestora, din fiecare regiune vor vota doar delegaţii organizaţiilor judeţene din zona respectivă. 

Conform ultimei decizii luate în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CEX), fiecare regiune de dezvoltare a României va fi reprezentată în noua structură de conducere a PSD de câte doi vicepreşedinţi. Dintre cei doi lideri, unul trebuie să fie obligatoriu reprezentant al Organizaţiei de Femei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.