Ministrul Transporturilor Lucian Şova consideră gestul liderului PNL Ludovic Orban de a depune plângere pentru înaltă trădare împotriva premieruluik Viorica Dăncilă caa fiind "politicianist, indecent şi lipsit de responsabilitate" şi îşi reafirmă susţinerea pentru actualul guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Susţin demersurile făcute de guvernul României condus de doamna Viorica Dăncilă. Războiul politic nu trebuie transferat în justiţie. Consider gestul lui Ludovic Orban politicianist, indecent şi lipsit de responsabilitate", a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Şova.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Orban a spus că a depus o sesizare şi împotriva lui Liviu Dragnea, considerând că este o obligaţie morală a sa: "Nu am putut să mă fac că nu văd cum România este făcută praf de un clan de pigmei obişnuiţi să se joace în nisip cu lopăţica pe malul lacului Belina. Am depus această sesizare pentru că am considerat necesar ca cineva să sesizeze aceste fapte". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.