Ministrul Muncii Raluca Turcan este invitată duminică, Prima Tv, la Insider Politic, pentru a răspunde întrebărilor jurnalistului Sebastian Zachmann.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Muncii din Guvernul Cîţu va discuta despre reformele promise şi nu se vor ocoli întrebările legate de pensii, despre salariile bugetarilor şi mai ales despre sporurile acestora. De asemenea, Raluca Turcan va răspunde şi întrebării: Cât spor va avea Guvernul să taie toate sporurile absurde din sistemul bugetar, dar, în acelaşi timp, să ofere şi lefuri decente?”, anunţă postul de televiziune într-un comunicat.

Emisiunea Insider Politic poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00, va fi locul unde se discută cele mai importante subiecte din actualitatea românească.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.