Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunţat joi că Inspecţia Muncii a demarat o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă, în urma majorării preţurilor la combustibili, care a provocat, miercuri, o isterie naţională, românii făcând cozi la benzinării pentru a alimenta, de teama creşterii preţurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a situaţiei înregistrate în unele benzinării, Inspecţia Muncii din subordinea Ministerului Muncii şi Solidarităţii Sociale a demarat astăzi o campanie naţională de verificare a respectării normelor de sănătate şi securitate în muncă şi a celor de relaţii de muncă!”, a scris ministrul Muncii, pe Facebook. 

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, joi, după şedinţa cu şefii mai multor instituţii de verificare şi control, că nu va permite nimănui să profite de situaţia actuală, generată de conflictul armat din Ucrana, încât să se ajungă la ”creşterea nejustificată a preţului la carburanţi”.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.