Ministrul Muncii, Ana Costea, a explicat, marţi, de ce abia acum a răspuns invitaţiei de a participa la şedinţele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, unde fusese invitată de mai multe ori pentru a discuta Legea salarizării unitare, motivând că acum a primit o invitaţie scrisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acum am primit o invitaţie scrisă oficial în care mi s-a comunicat agenda, la care am răspuns. Regretau că nu mi-au mai trecut şi alte puncte”, a declarat, marţi, la Parlament, ministrul Muncii, Ana Costea.

Întrebată dacă până acum invitaţiile au fost făcute telefonic, Ana Costea a răspuns afirmativ, adăugând că nu înţelege de ce ”s-a făcut un capăt de ţară” din acest lucru.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Nu a fost o invitaţie oficială, am discutat, domnii au înţeles, o dată nu au putut dânşii, în cealaltă dată când mi s-a propus nu a fost efectiv o confirmare, astfel încât nu văd de ce aţi făcut din acest lucru un capăt de ţară”, a adăugat ministrul Muncii.

Ministrul Muncii a participat, marţi, la şedinţa Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.