Ministrul Economiei, Florin Spătaru, aflat în vizită la Chişinău, a discutat, miercuri, cu premierul Dorin Recean despre sprijinul real pe care România poate să-l acorde în vederea acelerării procesului de aderare la Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Republica Moldova nu e singură! O familie de naţiuni europene îi sunt alături”, a transmis, miercuri, ministrul Economiei, Florin Spătaru.

Potrivit acestuia, ”România este ţara europeană care are responsabilitatea sprijinirii Republicii Moldova pentru viitorii paşi înspre aderarea la UE”.

Spătaru anunţă că a discutat, miercuri, la Chişinău, cu premierul Dorin Recean ”despre sprijinul real pe care România poate să-l acorde în vederea acelerării procesului de aderare a Republicii Moldovei”.

”România va fi mai puternică cât timp fraţii de peste Prut se vor alătura marii familii europene. În contextul Reconstrucţiei Ucrainei, România a jucat şi joacă un rol important. Aşadar, acest parcurs va fi şi mai solid dacă vom face front comun cu Republica Moldova”, a mai transmis ministrul Economiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.