Ministrul Economiei Virgil Popescu anunţă, într-o postare pe Facebook, că, pe proiecte mari, ce asigură dezvoltarea României, cum este şi legea offshore, va merge şi va discuta în Parlament, cu toate forţele politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 ”Dezvoltare, investiţii şi consolidarea independenţei energetice sunt cele câteva direcţii prioritare de acţiune. Pe proiecte mari, ce asigură dezvoltarea României, cum este şi legea offshore, voi merge şi voi discuta în Parlament, cu toate forţele politice, pentru că este nevoie de consens şi sprijin”,scrie ministrul.
”România trebuie să meargă mai departe!”, afirmă el.

”Redobândirea încrederii investitorilor este un obiectiv important. România are nevoie de asta, mai ales având în vedere că sectorul energetic are nevoie de investiţii de zeci de miliarde de euro”, a spus Popescu, la audierile din Parlament,pentru obţinerea avizului în vederea numirii ca ministru..

El a atras atenţia că România a devenit importator net de energie electrică şi de gaze, dintr-un stat aproape independent din punct de vedere energetic.

În acest context, ministrul consideră că România trebuie să investească masiv în infrastructură, mai ales în zona de interconectare, şi să diversifice sursele de aprovizionare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.