Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a afirmat, luni, că îşi doreşte ca Autostrada Transilvaniei să se termine pentru că România este în mare întârziere şi necredibilă în condiţiile în care aceasta trebuia finalizată în 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cseke Attila a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, ce proiecte de infrastructură de transport va avea în vedere împreună cu Ministerul Transporturilor.

“Mi-aş dori foarte mult ca această autostradă a Transilvaniei să se termine pentru că suntem în mare întârziere, suntem necredibili, dacă vorbim de implementarea acestui proiect care trebuia finalizat în 2012, cunoaştem problemele acestui proiect, acestei autostrăzi”, a explicat Cseke Attila.â

El a mai transmis că această autostradă trebuie finalizată până la Braşov.


“E important ca acest proiect să continue şi să fie finalizat cât mai rapid posibil. Există acest tronson de la Târgu Mureş până la Braşov care nu este în stadiul de licitaţie, din ceea ce ştiu eu, toate celelalte sunt ori un singur tronson foarte mic încă în proiectare, restul sunt licitate şi contractate, deci acolo  lucrurile au pornit. Putem avea o perspectivă, dar va trebui să finalizăm această autostradă şi până la Braşov. Evident şi toate celelalte pentru că această legătură trebuie să existe între cele trei regiuni istorice ale României”, a mai declarat ministrul Dezvoltării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.