Ministrul Cseke Attila anunţă vineri că a semnat 47 de noi contracte finanţate prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, astfel că până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.502 contracte de finanţare, în valoare totală de 13.086.507.502,30 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Cseke Attila a semnat 47 de noi contracte finanţate prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Contractele, în valoare totală de 388.077.308,56 de lei, au fost încheiate între autorităţile publice locale din 25 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi vizează reabilitarea şi creşterea eficienţei energetice a unor clădiri rezidenţiale multifamiliale şi a unor clădiri publice”, anunţă ministerul.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.502 contracte de finanţare, în valoare totală de 13.086.507.502,30 de lei, a precizat ministrul Cseke Attila.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.