Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a declarat marţi despre Aeroportul din Braşov că din 17 aeroporturi care astăzi funcţionează în România, este primul aeroport construit după 50 de ani care a ajuns pe poziţia a 10-a şi luna trecută a avut undeva la peste 80.000 de pasageri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă e să ne raportăm la toate cifre pe care le avem în ziua de astăzi, putem spune că din 17 aeroporturi care astăzi funcţionează în România este primul aeroport construit după 50 de ani şi este aeroportul care a ajuns de pe poziţia a 10-a, conform statisticilor făcute de către Asociaţia asociaţia Aeroporturilor din România”, a declarat ministrul Dezvoltării în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News. 

Adrian Veştea a precizat că luna trecută am avut undeva la peste 80.000 de pasageri, fiind vorba de zboruri internaţionale.

”Braşovul, dacă socotim după un an de funcţionare, a închide primul an cu 240.000 eu zic că este o performanţă relativ bună”, a mai spus ministrul, precizând că ar putea ajunge la peste 500.000 de pasageri.

Adrian Veştea a menţionat că Braşovul este cea mai importantă destinaţie sau printre cele mai importante destinaţii turistice pe care le are România şi mai mult decât atât, este judeţul cel mai vitregit de un sistem rutier de tip autostradă, astfel că, pentru a ajunge la Braşov de fiecare dată eşti nevoit să stai în trafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.