Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu a transmis luni că s-a bucurat să îl întâlnească la Chişinău pe preşedintele Parlamentului, Igor Grosu, cu care a discutat despre perspectivele parteneriatului strategic dintre România şi Republica Moldova, sprijinul României în avansarea parcursului european al Republicii Moldova, inclusiv din perspectiva armonizării legislative şi a rolului diplomaţiei parlamentare în asumarea valorilor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”M-am bucurat să-l întâlnesc la Chişinău pe Igor Grosu, să discutăm perspectivele parteneriatului strategic dintre România şi Republica Moldova, sprijinul României în avansarea parcursului european al Republicii Moldova, inclusiv din perspectiva armonizării legislative şi a rolului diplomaţiei parlamentare în asumarea valorilor europene”, a scris ministrul de Externe pe Facebook. Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu face, în perioada 19-20 decembrie 2022, o vizită oficială la Chişinău, la invitaţia viceprim-ministrului şi ministrului afacerilor externe şi integrării europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.