Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, vineri, la Vaslui, că nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie şi că după încheierea mandatului din Guvernul Cioloş va reveni la Bruxelles, pe postul pe care l-a lăsat liber în urmă cu aproape un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Agriculturii a afirmat, referitor la o posibilă intrare în politică, că nu va candida la alegerile din 11 decembrie, dorinţa sa fiind una clară, cea de a reveni la Bruxelles.

”Nu particip la niciun fel de alegeri. Intenţia mea este să-mi duc la bun sfârşit mandatul şi, cu voia Domnului, să mă întorc la Bruxelles”, a declarat Achim Irimescu.

Achim Irimescu a fost prezent, vineri după-amiază, în judeţul Vaslui, unde, pe lângă vizitarea unei ferme de păsări şi a unui abator, a avut o întâlnire şi cu o parte din fermierii din zonă, cărora le-a răspuns la întrebările pe teme de agricultură. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.