Ministerul Economiei a lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra servicii de arhivare, în valoare de peste 1,6 milioane lei, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui anunţ postat în SEAP, ministerul vrea să încheie un acord-cadru pentru a achiziţiona servicii de prelucrare a fondului arhivistic, serviciu de inventariere a documentelor, precum şi de selecţionare a documentelor cu termen de păstrare expirat, cu o valoare estimată la 1.604.000 lei.

Cuantumul garanţiei de participare este de 5.346 lei şi se va constitui printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări sau prin virament bancar în contul Ministerului Economiei.

Totodată, cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea fără TVA a contractului subsecvent încheiat.

Ofertele pot fi depuse până la data de 11 decembrie 2017, ora 15.00, finanţarea fiind asigurată din fonduri bugetare.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.