Ministerul de Interne şi-a suplimentat efectivele şi programul de lucru, pentru a evita pe cât de mult aglomeraţiile de la centrele de paşapoarte, după ce în ultimele zile s-au înregistrat cozi, în contextul crizei din Ucraina, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, el precizând că ”este o datorie a instituţiilor statului de a gestiona cu responsabilitate astfel de momente”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”ESte un drept legal al oricărui cetăţean român”, a spus Dan Cărbunaru despre cererea crescută de paşapoarte, din ultimele zile, de la centrele de eliberare a documentelor. 

El a precizat că, pentru a veni în întâmpinarea acestui interes de a obţine paşapoarte de călătorie, Ministerul de Interne şi-a suplimentat efectivele şi programul de lucru, astfel încât să evite pe cât de mult aglomeraţiile şi să poată emite într-un ritm cât mai aproape de cenesitate documentele de călătorie. 

”Este o datorie a instituţiilor statului de a gestiona cu responsabilitate astfel de momente”, a mai spus Cărbunaru. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.