Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a comentat pe Facebook declaraţia lui Călin Popescu Tăriceanu privind dorinţa sa de a face ALDE al doilea cel mai mare partid din România, spunând că nu ţinteşte primul loc pentru a nu îi "deranja pe stăpânii de la PSD", ci în schimb vrea să fie doar "primul la coada de la permise".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Călin Popescu Tăriceanu declară recent că în 2020 partidul ALDE vrea să fie al doilea partid din ţară. Nu primul, să nu îşi deranjeze stăpânii de la PSD. Domnul Tăriceanu vrea să fie ba a şaptea putere economica, ba al doilea partid. Nu îşi propune să fie primul decât la coadă la permise", a scris deputatul PNL.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că ambiţia lui este ca formaţiunea pe care o conduce să fie al doilea partid al României în 2020 şi să depăşească PNL, adăugând că pentru acest lucru se roagă ”în fiecare seară să rămână la conducerea PNL cei doi lideri”.

”Am ambiţia ca în 2020 să fim al doilea partid al României. În 2020 ambiţia mea e să depăşim PNL. Şi avem toate şansele. Eu mă rog în fiecare seară să rămână la conducerea PNL-ului cei doi lideri”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, la Neptun.

Copreşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) s-a arătat convins că formaţiunea va atinge acest obiectiv dacă va face performanţă la nivel local şi guvernamental.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.