Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a avut, marţi, un mesaj pentru partenerii de guvernare şi le-a transmis liberalilor că dacă nu fac o „poziţie constructivă” cu social-democraţii şi sprijină adoptarea ordonanţei de urgenţă privind reducerea cheltuielilor bugetare şi măsurile fiscale, atunci „ne întoarcem la popor”, mai precis la alegeri anticipate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cine vinde potcoave? Unde-i calu’? Aflăm prin vocea (autorizată?) a prim-vicepreşedintelui PNL RB o mulţime de lucruri…”, a scris Mihai Tudose, marţi pe Facebook.
 
Social-democratul a mai precizat că prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan  „se simte ameninţat de anunţul prim-ministrului că ne întoarcem la popor (anticipate) dacă PNL va continua să boicoteze orice reformă a statului!” şi îi întreabă pe liberali de ce le este frică.
 
„Aflăm, de asemenea, că PSD «ameninţă proprietatea»… Impozitul pe piscină e o mare ameninţare…!!!! De asemenea, ne spune că Ciolacu e trecător la conducerea PSD. Probabil că da, Ciolacu nu va fi veşnic pe acest post. Doar că, de când e Ciolacu preşedinte la PSD… voi la PNL sunteţi la al 3-lea şi vă pregătiţi intens de următorul… Că la ultimele alegeri populaţia a votat dreapta. Aţi ieşit pe locul doi. O performanţă pe care nu prea o veţi mai repeta. Dar, da, din 2019 dreapta a guvernat singurică o luuungă perioadă de timp. Preţ de sute de miliarde de euro. Preţ de cel mai mare indice de mortalitate indirectă pe timpul Cov19. Preţ de cele mai mari preţuri la energie. Fără să amintim de închiderea pieţelor în aer liber sau haosul din educaţie. A venit scadenţa! Nu vă plac soluţiile PSD? Aveţi Dvs altele mai bune? Vă ascultăm!”, a completat Tudose.
 
„Stimate aliat galben, situaţia e următoarea: ori faceţi rost de o poziţie constructivă şi împreună redresăm ţara… ori ne întoarcem la popor şi vedem cum faceţi atunci când zăngăniţi potcoavele şi lumea vă va întreba ce aţi făcut cu calu’!”, le-am mai transmis liberalilor, eurodeputatul PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.