Managerul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare din 2024, Mihai Tudose, afirmă că este timpul ca România să aibă un preşedinte social-democrat, deşi nu exclude varianta unui tandem Nicolae Ciucă la preşedinţie şi Marcel Ciolacu premier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mihai Tudose a fost întrebat, miercuri seară, la Antena 3, dacă în 2024 este posibil un tandem PNL – PSD, cu Nicolae Ciucă la preşedinţie şi Marcel Ciolacu încă 4 ani prim-ministru şi a afirmat: ”Teoretic, este posibil orice. Practic, eu cred că este timpul să avem un preşedinte social-democrat”.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar fi acest preşedinte social-democrat, Tudose a precizat: ”Astăzi, în seara aceasta vorbind, oamenii din partid - preşedintele candidează la preşedinţie”.

Tudose a afirmat, în repetate rânduri, că preşesintele partidului este persoana cu cea mai mare legitimitate şi este normal să candideze la preşedinţia, el precizând că PSD a trăit perioade în care partidul nu a trans pentru candidat, iar rezultatele s-au vâzut.

Un astfel de moment a fost când Viorica Dăncilă a candidat în alegerile prezidenţiale, iar Mihai Tudose a afirmat că nu a fost votată nici de toţi membri de partid.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.