Premierul Mihai Tudose a fost întrebat, într-un interviu fulger la Antena 3, pe cine ar alege între Victor Ponta şi Liviu Dragnea, el răspunzând că nu are idoli în viaţă. Despre sine, Tudose spune că este ”un tip ambiţios care încearcă tot timpul să demonstreze că se poate mai mult şi mai bine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul nu are alege nici Mamaia, nici Vama Veche, ci mai degrabă să fie singur pe o plajă, pentru că vrea linişte.

Ultima carte pe care a citit-o este ”Groapa” de Eugen Barbu. ”Practic am terminat-o de când sunt premier. O să râdeţi, tata e bucureştean, jumătate din familie e din Bucureşti, am trecut prin nişte locuri ale copilăriei bunicilor, e o zonă de acolo şi am recitit cu mare drag. E şi o realitate cruntă”, a precizat el.

Mihai Tudose a mai declarat că, ”din păcate”, acum, pentru că este premier, trebuie să aibă cont de Facebook.

Şeful Guvernului a dezvăluit că nu este un bun dansator, iar între Led Zeppelin şi Michael Jackson, alege formaţia rock.

La întrebarea ”Victor Ponta sau Liviu Dragnea”, Mihai Tudose a răspuns: ”Nu am idoli în viaţă. Nu vreau să trăiesc viaţa altcuiva”.

Chestionat de ce este aşa de încruntat, premierul a replicat: ”Aveţi impresia că toate lucrurile sunt foarte bune în ţară? Nu, nu prea avem motive să zâmbim, cel puţin deocamdată”. El a mai spus că, atunci când este vorba despre implementarea unei măsuri din programul de guvernare, dorinţa sa cea mai mare este să ducă la ”mai bine pentru cetăţeni, mai bine pentru oameni”.

Întrebat dacă l-au deranjat comentariile în care a fost asemănat cu locotenentul klingonian Worf din seria Star Trek, Mihai Tudose a precizat: ”Nu, nu m-au deranjat. Atât timp cât poporul român are umor, eu spun că mai avem o şansă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.