Europarlamentarul PSD Mihai Tudose, care anterior a afirmat că Nicolae Ciucă ”nu-i din filmul ăsta” al politicii, pentru că o viaţă întreagă a făcut altceva, a afirmat, sâmbătă, că liderul PNL a ”jucat politicianist” toată situaţia creată după declaraţia respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, sâmbătă, în emisiunea Insider Politic de la Prima TV, de ce nu se dă deoparte să lase locul celor mai nou veniţi în politică, după ce a avut un mic conflict cu Nicolae Ciucă, căruia i-a spus că nu e din filmul ăsta politic, iar Ciucă i-a răspuns că nu vrea să fie din acest film, Tudose a precizat că ”în politică sunt nişte mici probleme”.

”El (Nicolae Ciucă - n.r.) a venit în politică la 60 de ani, nu? E nou, adică... Domnul Ciucă tocmai spunând că nu e din filmul ăsta, a început să fie din filmul ăsta, adică a jucat-o politicianist. A invocat cariera militară, nu i-a negat nimeni cariera militară. dar asta nu însemană că un foarte bun chirurg, dacă îl critici când a făcut sarmale, nu e bine că îl critici fiindcă nu ai voie să spui că nu-s bune sarmalele cum a gătit, fiindcă el a fost un foarte bun chirurg. Nu i-a contestat nimeni cariera militară. În politică sunt nişte mici probleme”, a declarat Tudose.

Întrebat dacă s-a împăcat cu Nicolae Ciucă, Tudose a spus că nu s-a certat cu acesta şi a precizat că nu şi-a schimbat părerea potrivit căreia CIucă ”nu e din filmul ăsta”. 

Fostul premier Mihai Tudose a declarat, în 2 ianuarie, că liderul PNL Nicolae Ciucă nu e făcut pentru politică.

”Nu-i din filmul ăsta”, spunea europarlamentarul PSD, care nu-l vede pe Nicolae Ciucă în postura de candidat PNL la alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, în 23 ianuarie, că el se bucură foarte mult că Mihai Tudose a spus că nu este din filmul acesta, pentru că nici nu vrea să fie.

”Eu vreau să fac parte dintr-un serial pe termen mediu, unde să avem ce spune oamenilor”, a arătat liderul liberal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.