Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a anunţat că a decis să se înscrie în competiţia pentru funcţia de secretar general al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fifor spune, într-o postare pe Facebook, că îşi doreşte să se implice mai mult în partid şi să fie alături de colegii săi.

”Am luat hotărârea să candidez în cadrul Congresului Extraordinar al partidului pentru funcţia de secretar general PSD. În aceste momente deloc uşoare pentru partid, vreau să mă implic mai mult, să muncesc mai mult şi să fiu alături de colegii mei. Cred că pot face cel mai bine toate aceste lucruri din funcţia de secretar general, parte dintr-o echipa pe care votul colegilor o va decide. Congresul PSD este cel mai bun moment de a-mi legitima prin vot poziţia în cadrul partidului. Am discutat deja cu mulţi colegi despre acest lucru şi privesc cu încredere la competiţia ce va avea loc sâmbătă”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

Recent, Fifor a anunţat şi că intenţionează să se înscrie în competiţia PSD pentru candidatura la Preşedinţia României, pentru că România are nevoie de consens, de construcţie şi de dialog.

„Am luat decizia de a mă înscrie în competiţia pentru candidatura la Preşedinţia României din partea PSD. Pentru că România are nevoie de consens, de constructie si de dialog. Trebuie să ieşim din această stare nebună de conflict, de dezbinare, de răfuială permanentă”, a scris  Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.