Senatorul PSD Mihai Fifor, fost secretar geneal al partidului, a anunţat, marţi, că va candida la funcţia de primar al municipiului Arad. De asemenea, Fifor a anunţat că PSD Arad, flială pe care o conduce, a semnat o alianţă politică cu ALDE şi PNŢCD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Platforma Social-Liberal Creştină (PSLC) este numele alianţei electorale pe care am semnat-o astăzi cu liderii ALDE şi PNŢCD. O decizie pe care am luat-o în forul de conducere al PSD Arad, fiind susţinut de colegii mei, deputatul Florin Tripa - preşedinte executiv al partidului, Eusebiu Pistru - vicepresedinte PSD şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD Arad, Ilie Cheşa”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Fifor, preşedinte al PSD Arad.

Totodată, acesta şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al municipiului Arad, iar Ruben Budău va intra în luptă pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

”De ce o alianţă şi nu, simplu, PSD? Pentru că e nevoie de o o echipă cât mai mare pentru a intra în luptă împotriva grupării Falcă, ce a căpuşat Aradul în ultimii 16 ani. E nevoie să fim cât mai mulţi. E nevoie să fim puternici împreună, pentru Arad. Atât pentru judeţ, cât şi pentru municipiu. Ne dorim să nu ne mai uităm cu jind la oraşele din jurul nostru, care s-au dezvoltat în ultimii ani. Ne dorim şi noi un Arad modern, european şi cool”, a mai scris Fifor.

Acesta este în prezent senator din partea PSD şi a fost în trecut secretar general al partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.