Preşedintele Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, Mihai Fifor, a declarat, luni, că fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu nu a confirmat până în acest moment participarea la audierile de marţi, iar Neculai Onţanu nu a putut fi contactat de către membrii comisiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Până în momentul de faţă, nu avem o singură confirmare, cea a domnului Cătălin Predoiu. S-a făcut corespondenţă cu domnia sa. În rest, toţi ceilalţi au confirmat participarea, Vasile Blaga, Marcel Opriş, Eugen Tomac şi Maria Ligor", a spus Fifor, cu privire la programul audierilor de marţi.

Miercuri, la Comisie vor veni Gabriel Oprea, Teodor Baconschi şi Anghel Iordănescu. "Domnul Neculai Onţanu nu a putut fi contactat până la ora aceasta", a precizat Fifor.

La audierile de luni au venit trei secretari de stat din MAI care activau în 2009, precum şi fostul candidat Mircea Geoană. Luni trebuia audiată şi Ana Maria Pătru, fot preşedinte AEP, însă ea nu s-a prezentat, trimiţând o scrisoare, cu punctul ei de vedere.

Mihai Fifor a afirmat şi că fostul director al SRI George Maior a confirmat prezenţa la comisie pe 12 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.