Secretarul general al Partidului Social Democrat, Mihai Fifor, îl ironizează pe premierul desemnat, Ludovic Orban, catalogând Guvernul acestuia drept "Guvernul mandolină" şi spunând că "important este că-l scoatem din foame". Fifor spune, de asemenea, că PSD nu va merge să voteze un Guvern a cărui componenţă nu a fost anunţată şi care nu a prezentat un program de guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu o să auziţi foarte curând o listă de miniştri, nici nu o să vedem foarte curând un program de guvernare, chiar şi tranzitoriu. (...) De ce să ne străduim noi, noi avem lucruri serioase de făcut în perioada următoare. Ca să mergem să votăm ceva trebuie să vedem mai întâi despre cine e vorba. Aşteptăm să vină în Parlament, să facă cvorumul, să vină pe comisii să îi audiem, vom vedea cât de bine sunt pregătiţi. Atunci când au trecut moţiunea de cenzură s-au lăudat că au noua majoritate. Prin urmare, îi lăsăm", a afirmat secretarul general al PSD, marţi seară, într-o emisiune la Antena 3.

În plus, Mihai Fifor îl ironizează pe premierul desemnat, Ludovic Orban, afirmând că este "important că-l scoatem din foame".

"Important e că-l scoatem din foame, că în sfârşit va avea o leafă şi că va putea să trăiască bine până la Crăciun şi asta este foarte important", a mai spus Mihai Fifor.

Senatorul social-democrat susţine, de asemenea, că cei de la PSD sunt "îngrijoraţi” de ipoteza comasării unor ministere care nu au legătură unul cu altul.

"În Guvernul lui Mandolină merge ca focul", a spus Mihai Fifor, referindu-se la posibilitatea comasării unor ministere.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.