Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că prim-ministrul Mihai Tudose are dreptul să gândească o ”reaşezare” a Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În ceea ce priveşte restructurarea Guvernului, cred că deja toată lumea a fost informată şi se ştie decizia Comitetului Executiv, anume aceea că la Iaşi, la CEx, care va avea loc în perioada 29-31 ianuarie, premierul Mihai Tudose să vină cu o propunere care să poată să fie analizată în acest for de conducere al partidului. Daţi-mi voie să nu comentez aşa ceva. Sunt membru al Guvernului. Este dreptul premierului Mihai Tudose să gândească o astfel de reaşezare a Guvernului dacă domnia sa, ca prim-ministru, simte nevoie să facă lucru acesta”, a afirmat Fifor. 

Ministrul Apărării Naţionale a mai spus că aceste ”chestiuni se discută şi se decid în alianţă şi în Comitetul Executiv (al PSD, n.r). 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.