Ministrul Apărării, Mihai Fifor, şi-a anunţat, luni, demisia din funcţie, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD în care se discută despre remaniere.El ar putea fi înlocuit se Gabriel Leş, care a mai deţinut acest portofoliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am mulţumit pentru susţinere şi încrederea pe care mi-au acordat-o, zic eu, în două rânduri, o dată ca ministru al Economiei şi a doua oară ca ministrul al Apărării Naţionale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun şi sper că nu am înşelat încrederea nimănui. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă, am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni şi am considerat că pot să merg lângă echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează”, a declarat luni, Mihai Fifor, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Acesta a vorbit despre ”întărirea echipei” de la partid, anunţându-şi demisia din funcţia de ministru al Apărării. 

”Cred că e nevoie să întărim echipa şi să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante. Prin urmare, am rugat-o şi pe doamna prim-ministru şi pe domnul preşedinte Dragnea să fie de acord să îmi depun mandatul şi să pot să merg la partid să mă implic foarte serios”, a mai spus Fifor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.