Mihai-Călin Precup, fost secretar de stat în Ministerul Finanţelor,a fost numit secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În temeiul art. 19, art. 22 alin. (5), art. 29 şi al art. 31 lit. c) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic. — Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Mihai-Călin Precup se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului”, conform deciziei publicate vineri în Monitorul Oficial, alături de cea prin care Precup este eliberat din funcţia de secretar de stat la Finanţe.

De asemenea, Carmen Moraru, fost secretar de stat la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene este numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.