Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu prilejul Paştelui Catolic, în care arată că sărbătoarea Învierii Domnului este prilej de reflecţie şi de speranţă pentru credincioşii romano-catolici, reformaţi, evanghelici lutherani şi unitarieni din ţara noastră şi pentru credincioşii din întreaga lume care vor sărbători Paştele Catolic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sărbătoarea Învierii Domnului este prilej de reflecţie şi de speranţă pentru credincioşii romano-catolici, reformaţi, evanghelici lutherani şi unitarieni din ţara noastră şi pentru credincioşii din întreaga lume care vor sărbători Paştele Catolic”, spune premierul în mesaj. 
 
”Le doresc tuturor să se bucure şi de taina acestei sfinte sărbători împreună cu familia şi toţi cei dragi. Sărbători luminate, pace şi linişte sufletească. Cristos a Înviat! Frohe Ostern! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!”, mai transmite şeful Executivului. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.