Premierul Dacian Cioloş a afirmat sâmbătă, în mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, că le doreşte românilor de pretutindeni mai multă încredere şi forţa de a recunoaşte că “prosperitatea ne împlineşte atunci când este construită cu onestitate şi muncă cinstită”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mâine anul se înnoieşte şi tragem brazdă adâncă pentru un an 2017 prosper şi bun. Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi toţi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere şi forţa de a recunoaşte că prosperitatea ne împlineşte atunci când este construită cu onestitate şi muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere şi că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă”, a transmis Dacian Cioloş.

Premierul a subliniat faptul că “România este după chipul si asemănarea noastră”.

“Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveţi încredere că putem, fiecare dintre noi şi toţi împreună, să fim astfel. La Mulţi Ani cu sănătate şi dragoste în mijlocul familiei şi alături de cei dragi!”, a conchis premierul Dacian Cioloş. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.