Numeroşi politicieni au transmis mesajele de Crăciun pe Facebook, alegând fie felicitări şi mesaje convenţionale, fie poze de familie alături de brad. Gabriela Firea şi Traian Băsescu au postat pe conturile lor poze cu întreaga familie, iar liderul USR Nicuşor Dan a ales pentru mesajul de Crăciun o fotografie cu bunica sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat în dimineaţa Crăciunului mesajul: "Vă doresc un Crăciun cu linişte în suflet şi bucurie alături de cei dragi". În a doua parte a zilei a postat o fotografie cu toată familia, lângă brad.

"Ne-am strâns în jurul bradului. Ce bine este în familie!", comentează actualul preşedinte al PMP fotografia în care apar soţia, cele două fiice Elena şi Ioana, soţul Ioanei Băsescu şi cei trei nepoţi. 

Tot o fotografie de familie a însoţit şi urările primarului Capitalei Gabriela Firea. Pe contul său de Facebook se află o fotografie cu soţul său Florentin Pandele şi cu cei doi copii ai lor, ambii în port naţional. "Crăciun binecuvantat! Cu pace în suflet, familia şi prietenii adevăraţi aproape! Să iertăm, să înţelegem, să iubim, pentru a fi împăcaţi", urează Firea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a postat încă din seara de Ajun o felicitare cu urarea "Crăciun fericit! Moşul să vă aducă numai cadouri frumoase!".

Tot în seara de Ajun a postat un mesaj şi fostul lider social-democrat Victor Ponta. Ponta a optat pentru o animaţie cu un ursuleţ, însoţită de urarea "Crăciun fericit!"

Liderul USR Nicuşor Dan a postat o fotografie cu bunica sa, imaginea fiind însoţită de mesajul: "Vă doresc tuturor Crăciun fericit alături de cei dragi. Bunica mea, o femeie remarcabilă, ne adună în jurul ei la fiecare sărbătoare. Doresc sănătate părinţilor, bunicilor şi străbunicilor voştri".

Colega sa de partid, Clotilde Armand, a transmis urările de Crăciun printr-un mesaj video, căruia i-a asociat însă şi un text:"Crăciun fericit tuturor! Să nu uităm să ne îndreptăm bunătatea şi către cei care au cu adevărat nevoie de ea". E vorbeşte despre speranţa că viitorul va fi mai bun.

Liderul interimar al PNL Raluca Turcan a ales o formulă convenţională, postând o felicitare în care urează "sănătate şi bucurie alături de cei dragi".

În aceeaşi notă a fost şi urarea colegului său de partid Cătălin Predoiu, care a urat "un Crăciun binecuvântat alături de cei dragi".

Preşedintele Klaus Iohannis a postat şi el tot din Ajun, în mesajul său afirmând: "Putem găsi motive de optimism şi puterea de a construi o societate mai bună". 

Premierul Dacian Cioloş a postat şi el un mesaj în care a afirmat: "Mulţumesc pentru speranţa şi cele câteva certitudini pe care le-am împărtăşit împreună".

Cioloş a transmis, în mesajul de Crăciun, pe pagina de Facebook, ce reprezintă acestă sărbătoare pentru el şi, de asemenea, a mulţumit românilor pentru ”speranţa şi cele câteva certitudini” împărtăşite ”de la ultimul Crăciun şi până azi, în Ajun.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.