Europarlamentarul USR Clotilde Armand a anunţat, marţi, că a fost acţionată în instanţă de un fost membru al USR Gorj, despre care a scris că a fost ”poliţistul lui Ponta” şi a fost acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă, cerând excluderea sa. Bărbatul, fost şef al Poliţiei Gorj, îi cere daune de 100.000 de euro şi o acuză că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Scuzaţi-mă că vă întrerup: i-am cauzat cuiva de aici «suferinţe psihice»?”, a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand, care a postat fotografia unei chemări în instanţă.

Caragea Viorel Salvador, fost şef al Poliţiei Gorj, o acuză pe Clotilde Armand că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice” şi-i cere daune de 100.000 de euro.

În plus, reclamantul doreşte ca europarlamentarul să publice hotărârea instanţei în trei ziare de largă circulaţie şi să înlăture de pe pagina sa de Facebook ”postarea şi comentariile cu conţinut defăimător” la adresa sa.

Clotilde Armand le-a cerut colegilor săi din Gorj excluderea din partid a bărbatului.

”Am aflat că fostul şef al Poliţiei Gorj (acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe «poliţistul lui Ponta». Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu aşa se face altfel de politică", a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.