Membri ai Comisiei pentru combaterea corupţiei, conflict de interese şi etică parlamentară din Bulgaria vor face o vizită în România, la invitaţia preşedintelui Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, pentru a se informa şi documenta cu privire la ”experienţa şi rezultatele înregistrate de România în ultimii ani, pe linia combaterii corupţiei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Memorandumul intern privind vizita delegaţiei din Bulgaria a fost adoptat în ultima şedinţă a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor. 

Invitaţia a venit din partea preşedintelui comisiei juridice din Camera Deputaţilor, Liviu Bogdan Ciucă, iar vizita urmează să se desfăşoare în perioada 21-23 iunie, cheltuielile legate de organizarea vizitei urmând să fie suportate de Camera Deputaţilor. 
 
În memoradum se menţionează că vizita a fost propusă ca urmare a dorinţei părţii bulgare de a se informa şi documenta cu privire la ”experienţa şi rezultatele înregistrate de România în ultimii ani, pe linia combaterii corupţiei, şi în contextul demersurilor care au loc, în prezent, în Bulgaria, în vederea finalizării proiectului de lege pentru combaterea corupţiei”. 
 
În program sunt prevăzute discuţii şi cu reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei, Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi ai Agenţiei Naţionale pentru Integritate. 
 
Delegaţia comisiei pentru combaterea corupţiei, conflict de interese şi etică parlamentară din Adunarea Naţională a Republicii Bulgaria va fi formată din nouă persoane şi va fi condusă de Valentin Nikolov, preşedintele acestei comisii. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.