Deputatul PNL Florin Roman a pus pe telefon, marţi dimineaţă, să cânte melodia despre „Trasilvania măreaţă”, la Comisia juridică, unde deputaţii din trei comisii parlamentare aşteaptau de aproape o oră începerea şedinţei, în care urma să se dea un raport asupra propunerii legislative care vizează scăderea pragului pentru folosirea limbilor minorităţilor în administraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat de ce a pus telefonul la difuzor cu această melodie, liberalul a afirmat că toţi colegii lui ar trebui să înţeleagă că „ţara asta nu se vinde pentru nişte voturi la moţiune”.

„Transilvania măreaţă, poate vor să audă şi ei. Nu e solicitarea noastră, e solicitarea oamenilor din ţara asta de care au uitat, să-i asculte pe oameni dacă nu vor să ne mai asculte pe noi. Totul pentru nişte amărâte de voturi la moţiune, incredibil unde a ajuns ţara asta. Pentru colegii mei, poate le este dor să audă şi o să le mai pun până poate vor înţelege şi ei că ţara asta nu se vinde pe voturi la moţiune. Să-şi facă treburile lor murdare între ei”, a spus Florin Roman, membru al Comisiei juridice.

Deputatul PNL a susţinut că „nu îl deranjează colegii de la UDMR, ei pot să ceară ce vor, cei care le dau astfel de măgării au o mare problemă”.

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor care trebuia să aprobe solicitarea Comisiei juridice de a lucra în paralel cu plenul ar fi trebuit să înceapă la ora 9.30, dar cei din conducerea Camerei nu s-au întrunit nici până la ora transmiterii acestei ştiri, în condiţiile în care liderii PSD şi UDMR nu au căzut de acord asupra formei finale a proiectului care prevede scăderea pragului pentru folosirea limbilor minorităţilor în administraţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.