Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu a declarat, marţi, că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este ”unul dintre politicienii redutabili care nu s-au făcut peste noapte” şi ar fi unul dintre cei mai solizi candidaţi pentru alegerile prezidenţiale. Meleşcanu spune, că, fiind într-o alianţă cu PSD, ”cea mai bună soluţie” ar fi un candidat comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Călin Popescu Tăriceanu este unul dintre politicienii redutabili care nu s-au făcut peste noapte. Este un om în politică din 1990, a fost prim-ministru şi a fost unul dintre Guvernele cele mai bune, sau printre guvernările cele mai bune”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, Teodor Meleşcanu, întrebat despre candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale.

Meleşcanu a mai spus că Tăriceanu ar fi ”unul dintre candidaţii cei mai solizi”.

”Suntem, însă, într-o alianţă cu PSD şi va trebui să vedem împreună care este cea mai bună soluţie. Din câte ştiu, noi ne-am dori la ALDE ca domnul Călin Popescu Tăriceanu să-şi depună candidatura cât mai rapid. Dânsul este un om mult mai aşezat şi reflectează asupra lucrurilor şi ia în calcul diverse elemente. Va trebui să găsim o soluţie. Cred că cea mai bună soluţie ar fi un candidat comun pentru că această majoritate a trecut printr-o perioadă foarte grea, dar, în acelaşi timp, a realizat foarte multe lucruri”, a mai spus Meleşcanu.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seara, la Antena 3, din nou, că se gândeşte serios la o candidatură la alegerile prezidenţiale de la finalul acestui an. El a admis că la PSD poate fi o chestiune de orgoliu susţinerea unui candidat care nu este din partid, dar a spus că trebuie să facă „un calcul la rece“.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.