Membrii Biroului Permanent Central al Partidului Forţa Naţională l-au ales sâmbătă în funcţia de preşedinte interimar pe Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu a fost aleasă prim-vicepreşedintele partidului, iar purtător de cuvânt, pe Stefan Alexandru Baisanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi am avut deosebita onoare de a fi ales preşedinte interimar al Partidului Forţa Natională. Mulţumesc celor care au creat acest partid precum şi celor care ni s-au alăturat. Suntem un partid de centru. Preocuparea noastră este aceea de a declanşa procesele de revigorare a României, de a crea o platformă civică şi politică care să asigure progresul social, economic si cultural al ţării”, scrie Meleşcanu pe Facebook.

”Sunt onorată pentru încredere şi pentru responsabilitatea ce mi-a fost încredinţată! Le mulţumesc colegilor, îi felicit şi vă aştept pe toţi aceia dintre dumneavoastră care doriţi o Românie unită, respectată şi demnă să veniţi alături de noi!”, afirmă Graţiela Gavrilescu.

În declaraţia de presă susţinută la sfârşitul şedinţei, preşedintele interimar al Forţei Naţionale, Melescanu, a afirmat: ”Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior. Sunt convins că vom aduce în România un alt mod de a face politică. Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc româneşte.”

Referindu-se la orientarea partidului Forţa Naţională, Mircea Găinuşă, membru fondator al Partidului Forţa Naţională şi secretar general al formaţiunii, a declarat că Partidul Forţa Naţională este un partid naţional şi naţionalist luminos.

„Partidul Forţa Naţională este un partid naţional şi naţionalist luminos, cu reprezentare în Parlamentul României, are reprezentare în toate judeţele ţării şi în toate sectoarele municipiului Bucureşti. Partidul Forţa Naţională este partidul naţiunii române, este vocea poporului şi va reprezenta pentru România forţa schimbării, care va arăta demnitatea poporului român. Partidul Forţa Naţională este un partid de gândire exclusiv românească, nu este un partid pivot, coordonat din afara ţării sau de forţe oculte din interior. De aceea, partidul Forţa Naţională nu trebuie asociat cu nicio formaţiune politică existentă, partidul fiind centrat pe problemele ţării şi mai puţin pe doctrine şi ideologii”, a afirmat Găinuşă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.