PSD a câştigat alegerile în judeţul Mehedinţi cu 61,47% la Senat şi 62,27% la Camera Deputaţilor, conform datelor finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ), social-democraţii anunţând că au obţinut un mandat de senator şi două de deputaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datele finale anunţate de BEJ Mehedinţi arată că 61,47% din cei 102.899 de mehedinţeni care s-au prezentat duminică la urne au votat candidaţii PSD pentru Senat, în timp ce PNL a adunat doar 18,89% din voturi, pe poziţia a treia situându-se ALDE cu 7,82%.

Potrivit reprezentanţilor PSD, unul dintre cele două posturi de senator atribuite judeţului Mehedinţi va fi ocupat de Liviu Maziliu (PSD).

La Camera Deputaţilor, candidaţii PSD au fost votaţi de 62,27% dintre alegători, PNL a obţinut 17,9%, iar ALDE - 7,52%.

Constantin Truşcă şi Vlad Bontea sunt cei doi candidaţi ai PSD care obţin mandate de deputaţi, potrivit socia-democraţilor.

Duminică, în judeţul Mehedinţi, s-au prezentat la vot 102.899 de alegători, reprezentând 43,46% din persoanele înscrise pe listele permanente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.