Medicul Cătălin Cîrstoiu, susţinut de PSD şi PNL pentru a candida la funcţia de primar al Capitalei, afirmă că a ales acest moment pentru că i se pare important ca abordarea clasei politice faţă de Capitală şi faţă de cetăţeni să se schimbe. El susţine că se înţelege bine cu Marcel Ciolacu şi Niculae Ciucă, cu care a constatat că are idei comune, ambii având ”o concepţie nouă despre ceea ce înseamnă abordarea sistemului de conducere”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A venit un moment în care cred eu că decizia de a candida pentru Primăria Generală a Capitalei a fost determinată nu neapărat de dorinţa mea de a ocupa o funcţie (...) cât am simţit că este un moment foarte important pentru Capitală, pentru Bucureşti, pentru cetăţenii acestui oraş. Este un moment în care cred că trebuie să resetăm toată gândirea, toată atitudinea şi, de ce nu, toată abordarea clasei politice faţă de Capitală şi faţă de cetăţeni”, a declarat medicul Cătălin Cîrstoiu, miercuri seară, la Antena 3.

Întrebat de ce a ales să candideze din partea PSD şi PNL, medicul a explicat că,  având diferite funcţii de-a lungul timpului, a interacţionat cu politicieni din diferite partide.

”Încet, încet am construit un algoritm, un fir logic de gândire (...) Am constatat o coeziune în punctele noastre de vedere, pentru că sunt idei foarte bune şi într-o parte şi în cealaltă”, a mai afirmat Cătălin Cîrstoiu.

Întrebat dacă se înţelege mai bine cu Marcel Ciolacu sau cu Nicolae Ciucă, candidatul comun al celor două partide a afirmat: ”Ne înţelegem în egală măsură (...) Sunt doi oameni care au o concepţie nouă despre ceea ce înseamnă abordarea sistemului de conducere, integrarea ideilor”.

El a explicat că nu va renunţa la medicină, chiar dacă timpul pe care îl va avea la dispoziţie va fi limitat, în cazul în care devine primar general.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.