Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, este susţinut în unanimitate de organizaţia pe care o conduce pentru a candida la funcţia de secretar general al PSD, la congresul de sâmbătă. Dunca a precizat că vrea să reclădească relaţia dintre partid şi societate ”pe piloni de încredere şi asumare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi seară, de PSD Braşov, Conferinţa Extraordinară a votat în unanimitate susţinerea preşedintelui Organizaţiei Judeţene PSD Braşov, Marius Dunca, pentru funcţia de secretar general al PSD.

Marius Dunca şi-a afirmat dorinţa de a contribui la construcţia unei noi direcţii politice pentru PSD, ”alături de o echipă determinată care să vină cu o viziune adecvată mesajului pe care l-au transmis cetăţenii la ultimele alegeri”.

“Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relaţia dintre partid şi societate, pe piloni de încredere şi asumare” a declarat Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, citat în comunicatul de presă.

Pentru funcţia de secretar general şi-au mai anunţat candidatura Codrin Ştefănescu, Robert Cazanciuc, Cătălin Stochiţă, Daniel Suciu, şi Felix Stroe.

Congresul PSD va avea loc, sâmbătă, de la ora 11.00.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.