Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, a declarat, imediat după anunţarea rezultatelor exit-poll, că dacă cifrele vor rămâne aşa este datoria şi responsabilitatea PSD să nu dezamăgească şi că speră la o majoritate confortabilă, pentru ca partidul să ducă la bun sfârşit ce şi-a propus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar dacă la Braşov rezultatele alegerilor nu sunt cunoscute la ora actuală, preşedintele PSD Braşov a comentat scorul anunţat la nivel naţional de institutele de sondare.

"Aşteptăm datele oficiale, până atunci toţi colegii noştri trebuie să fie foarte atenţi, să fie vigilenţi. Dacă scorul rămâne cel pe care l-au comunicat institutele de sondare a opiniei publice, înseamnă o responsabilitate uriaşă pentru Partidul Social Democrat, înseamnă o responsabilizare şi un vot de încredere dat de cetăţeni şi cu siguranţă nu avem voie să-i dezamăgim. Trebuie să continuăm proiectele pe care le-am început între 2012 - 2015 şi să le ducem la bun sfârşit. Am vorbit despre pensii, despre salarii, despre mediu economic, despre agricultură, despre sănătate, cred că ar trebui să şi dovedim. Avem un program de guvernare foarte bun, unde se vede că ne-am gândit la nevoile oamenilor şi la realitatea societăţii româneşti. Este datoria şi responsabilitatea noastră să nu dezamăgim. Sper să găsim o majoritate confortabilă, să ducem la bun sfârşit ce ne-am propus“, a declarat Marius Dunca, preşedinte PSD Braşov.

Marius Dunca a comentat şi prezenţa la vot de la Braşov: 39.01% în judeţ şi 41,37% în municipiul Braşov, spunând că spera la o prezenţă mai mare.

"Ca tânăr, ca preşedinte de partid mă aşteptam la o prezenţă mult mai mare, mai ales la Braşov şi datorită faptului că am făcut o campanie corectă, am ieşit pe stradă, am vorbit cu cetăţenii, care ne-au spus că vor ieşi să voteze. Acum vom vedea cine şi-a mobilizat mai bine militanţii, cine a convins mai bine prin programul de guvernare, electoratul“, a mai spus Marius Dunca.

PSD a obţinut 45,3% din voturi la alegerile parlamentare de duminică, PNL - 21 %, USR - 9,3 %, iar UDMR - 6,7%, la Camera Deputaţilor, potrivit rezultatelor exit-poll-ului IRES prezentat de Digi 24 în baza datelor de la ora 21.00, în timp ce la Senat scorurile sunt: PSD - 45,4%, PNL - 21%, USR - 9,4%, iar UDMR - 6,8%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.